AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yavrusu almak

Kahve falında kedi yavrusu almak

Kahve falında kedi yavrusu almak ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kedi yavrusu almak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayantesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında yavru sokak kedisi görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi yavrusu süt vermek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, onlarla gönül birliği edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi ve köpek yavruları görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine işarettir.

Kahve falında kedi yavrularıyla görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında çok fazla kedi yavrusu görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında yavru kedi öldürdüğünü görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusunu görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kedi yavruları beslemek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir