AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yavrusu tutmak

Kahve falında kedi yavrusu tutmak

Kahve falında kedi yavrusu tutmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu tutmak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz düşünerek en doğru yolu bulacaksınız.

Kahve falında yavru kedi tutmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet eder.

Kahve falında kedi yavrusu tutmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında yavru balık tutmak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulur.

Kahve falında yavru tavşan tutmak kazancın katbekat arttırılacağına, sevap işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında tavşan yavrusu tutmak koltuğunun da yükseleceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru yılan tutmak ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında yavru kediden kaçmak her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet eder.

Kahve falında kedi yavrusu süt vermek hayır ve bereketin artmasına, çok zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir