AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kediden kaçmak

Kahve falında yavru kediden kaçmak

Kahve falında yavru kediden kaçmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, can derdine düşeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, bereketin ve karın artacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında yavru kediden kaçmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde dolaşan bazı sözler canınızı sıkabilir.

Kahve falında yavru kediden kaçmak çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında köpek yavrusundan kaçmak mesleğinde uzmanlaşacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayı yavrusundan kaçmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kedi kaçmak ileride saygın bir kimse olacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kediden kaçmak insanlarla arasının açılacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kedilerden kaçmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına yorulur.

Kahve falında kediden kaçmak iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işarettir.

Kahve falında yavru kedinin saldırdığını görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir