AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru balık tutmak

Kahve falında yavru balık tutmak

Kahve falında yavru balık tutmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru balık tutmak gördüyseniz:

  • Etkisi azalmaya başlamış ya da verimsiz düzenleme, plan veya iş birliklerinizi bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında yavru balık tutmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında yavru kedi tutmak sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya işaret eder.

Kahve falında kedi yavrusu tutmak hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, zorlukları atlatacağına yorulur.

Kahve falında yavru tavşan tutmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında yavru yılan tutmak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına rivayet eder.

Kahve falında tavşan yavrusu tutmak sorunların aşılacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balığın yavrulamasını görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru fok balığı görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir