Kahve falında kedi maması görmek

Kahve falında kedi maması görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi maması gördüyseniz:

  • Estetik, artistik konular, yaratıcılık gerektiren işler ön planda olabilir.

Kahve falında kediye mama vermek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kedi maması görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kedi maması yemek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına işaret eder.

Kahve falında bebek maması hazırlamak üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğa mama yedirmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek maması yedirmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında bir bebeğe mama yedirmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek maması yapmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top