AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi köpek almak

Kahve falında kedi köpek almak

Kahve falında kedi köpek almak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, aradığı kişiyi bulacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi köpek almak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan da rahatlamaya başlıyorsunuz veya maddi içerikli konular istediğiniz yönde gelişme göstermeye başlıyor.

Kahve falında fare kedi köpek görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında kedi köpek dövmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin kedi yediğini görmek eve kapanacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına alamet eder.

Kahve falında kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi köpek leşi görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi görünümlü köpek görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpekle kedi görmek çok rahat bir döneme gireceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kedi köpek pisliği görmek gönül sızılarının dineceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir