AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi konuşması görmek

Kahve falında kedi konuşması görmek

Kahve falında kedi konuşması görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, büyük paralar kazanılacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kedi konuşması gördüyseniz:

  • Gerçekleri çarpıtmamakta fayda var.

Kahve falında beyaz konuşan kedi görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kedinin konuştuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kediyle konuştuğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında konuşan beyaz kedi görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi konuşması görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi konuştuğunu görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında konuşan kara kedi görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında kedilerin konuştuğunu görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir