AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyle konuştuğunu görmek

Kahve falında kediyle konuştuğunu görmek

Kahve falında kediyle konuştuğunu görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, her zaman çok üzgün olacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, çevreye karşı itibarın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek duygusal hayatınızda yeniliklere açıksınız.

Kahve falında konuşan beyaz kedi görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında konuşan kedi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan kedi yavrusu görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi konuştuğunu görmek ayrıcalık elde edeceğine, eşi ile problemler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında konuşan kediler görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediyle konuştuğunu görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşan kara kedi görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin konuştuğunu görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir