AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi konuştuğunu görmek

Kahve falında kedi konuştuğunu görmek

Kahve falında kedi konuştuğunu görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, rahat bir nefes alınacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, insanların afiyet bulacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kedi konuştuğunu gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da sosyal çevrenizden biriyle bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında beyaz konuşan kedi görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, başarıya giden yollarını açacağına delalet eder.

Kahve falında konuşan kara kedi görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşan beyaz kedi görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan kedi görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi konuştuğunu görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, hayırlı haberler alacağına işarettir.

Kahve falında konuşan yavru kedi görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin konuştuğunu görmek kimseyle konuşmayacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında konuşan siyah kedi görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir