AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan kara kedi görmek

Kahve falında konuşan kara kedi görmek

Kahve falında konuşan kara kedi görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, zararlarını telafi edeceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, rakiplerini alt edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında konuşan kara kedi gördüyseniz:

  • Bazı hobileriniz yeni şeyler deneme arzunuzu arttırabilir.

Kahve falında konuşan kara kedi görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin konuştuğunu görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında konuşan yavru kedi görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi konuştuğunu görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında konuşan siyah kedi görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşan kediler görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz konuşan kedi görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında konuşan beyaz kedi görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, işinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir