AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedilerin konuştuğunu görmek

Kahve falında kedilerin konuştuğunu görmek

Kahve falında kedilerin konuştuğunu görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, uzak bir yola gidileceğine, fakirlikten kurtulmaya alamet eder.

Kahve falında kedilerin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bağlayıcı sözler verilmesinde ısrar edebilir ya da blöfünüzü görebilir.

Kahve falında konuşan kediler görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında konuşan siyah kedi görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına rivayet eder.

Kahve falında konuşan kedi yavrusu görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında konuşan kedi görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi konuşması görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında konuşan yavru kedi görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz konuşan kedi görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına rivayet eder.

Kahve falında konuşan kara kedi görmek mesleğindeki başarısının artacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir