AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet gibi bir yer görmek

Kahve falında cennet gibi bir yer görmek

Kahve falında cennet gibi bir yer görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, yaşamına renk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cennet gibi bir yer gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden erişilmesi zor taleplerde bulunuyor olabilirsiniz.

Kahve falında cennet gibi yer görmek gam ve keder çekmeyeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennet gibi bir yer görmek rızkında ve malından olacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işarettir.

Kahve falında cennet gibi güzel bir yer görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında cennete çağrılmak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına delalettir.

Kahve falında cennet ismini duymak prestij kazanılacağına, toplumda yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında öldüğünü ve cennete gittiğini görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulur.

Kahve falında cennet kapısını görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cennette huriler görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir