AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi dili görmek

Kahve falında kedi dili görmek

Kahve falında kedi dili görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, yuva kuracağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kedi dili gördüyseniz:

  • Bazı harcamalarınızı gerçekleştirebilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kedi dili görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı dil konuştuğunu görmek hasta ve zor geçireceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağır ve dilsiz birini görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına yorulur.

Kahve falında dilini yutmak zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına alamet eder.

Kahve falında dilini yemek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, ağır günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dili boğazına kaçmak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölünün dilini görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir