AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi sağmak

Kahve falında keçi sağmak

Kahve falında keçi sağmak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi sağmak gördüyseniz:

  • Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin.

Kahve falında beyaz keçi sağmak bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, başarısının azalacağına delalettir.

Kahve falında koyun keçi sağmak kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçiden süt sağmak işindeki verimliliğinin artacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında keçi sütü sağdığını görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında keçi sağmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında koyun ve keçi sağmak o işten ekmek yiyeceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında atın sütünü sağmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında kuzu sağmak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir