Kahve falında keçi yünü görmek

Kahve falında keçi yünü görmek borcunu ödeyeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında keçi yünü gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan randevularınızda atlatılabilirsiniz.

Kahve falında keçi yünü görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçan keçi görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at ve keçi görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, iş hayatında günah işleyeceğine işarettir.

Kahve falında keçi inek görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret eder.

Kahve falında denizde keçi görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına işaret eder.

Kahve falında keçi avlamak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derisi yüzülmüş keçi görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret eder.

Kahve falında koyun ve keçi sürüsü görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir