Kahve falında uçan keçi görmek

Kahve falında uçan keçi görmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan keçi gördüyseniz:

  • Evde konforunuzu arttıracak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında uçan keçi görmek elindeki malların gideceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun keçi otlatmak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında koyun keçi görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine rivayet eder.

Kahve falında keçi otlatmak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yavru keçi görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah keçi görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü keçi görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına delalet eder.

Kahve falında keçi kesildiğini görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir