AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi avlamak

Kahve falında keçi avlamak

Kahve falında keçi avlamak saygınlığının artacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, dertlerin biteceğine, başarılarının daim olacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi avlamak gördüyseniz:

  • Yoksa içinden çok zor çıkılabilecek sorunlarla karşıkarşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında keçi avlamak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, amacına ulaşabileceğine rivayet eder.

Kahve falında dağ keçisi avlamak sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında hayalet avlamak rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizden balık avlamak çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaban domuzu avlamak daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karga avlamak özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında boğa avlamak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtlan avlamak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir