AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi peyniri görmek

Kahve falında keçi peyniri görmek

Kahve falında keçi peyniri görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulur.

Kahve falında keçi peyniri gördüyseniz:

  • Sadece gereksiz gösterişler için büyük paralar harcayabilir ya da sadece lüks için bütçenizi sarsabilirsiniz.

Kahve falında keçi peyniri görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağ keçisi yakalamak zahmetinin çoğalacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında keçi ve koyun görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına alamet eder.

Kahve falında keçi tarafından kovalanmak Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında suda keçi görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, onun her zaman başında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzsuz keçi görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi ve yavrusunu görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında ahırda keçi görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir