AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi ve yavrusunu görmek

Kahve falında keçi ve yavrusunu görmek

Kahve falında keçi ve yavrusunu görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keçi ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Biraz dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Kahve falında beyaz keçi yavrusu görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında keçi yavruları görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi yavrusu beslemek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş keçi yavrusu görmek kazanç kapılarının kapanacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçi ve yavrusu görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına inanılır.

Kahve falında yavru keçi görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keçi yavrusu almak malının ve gelirinin çoğalacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi yavrusunu görmek kazancın düşeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir