AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi yavrusu almak

Kahve falında keçi yavrusu almak

Kahve falında keçi yavrusu almak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, küslerin barışacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, mutsuz ve hasta olacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında keçi yavrusu almak gördüyseniz:

  • Yardım etmekten çekinmemeniz özel bir şeye tanık olma fırsatı yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında keçi yavrusu görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah yavru keçi görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, her daim bereketli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında keçi ve yavrusunu görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz yavru keçi görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz keçi yavrusu görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında keçi yavrusunu görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş keçi yavrusu görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, ümitlerinin son bulacağına yorulur.

Kahve falında keçi yavrusu almak birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yaşama sevincine kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir