AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi bacağı görmek

Kahve falında keçi bacağı görmek

Kahve falında keçi bacağı görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi bacağı gördüyseniz:

  • Hem eviniz, hem kendiniz için bazı şeyler almanız olasıdır.

Kahve falında keçi bacağı görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında siyah beyaz keçi görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yavru keçi görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine inanılır.

Kahve falında dağ keçisi öldürmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yavru keçi görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında keçi aldığını görmek küfürlü söze, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde keçi görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, bunun için her gün şükredeceğine işaret eder.

Kahve falında keçi çiftleşmesi görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir