AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi emzirmek

Kahve falında keçi emzirmek

Kahve falında keçi emzirmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keçi emzirmek gördüyseniz:

  • Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz.

Kahve falında keçi emzirmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında keçi beslediğini görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında sarı keçi görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keçi ve yavrusunu görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, işlerinin kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde keçi görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında koyun keçi otlatmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu keçi görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında keçi taşımak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir