Kahve falında keçi taşımak

Kahve falında keçi taşımak eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, birikim yapacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında keçi taşımak gördüyseniz:

  • Kendinizi herzamankinden yalnız hissediyor olabilirsiniz.

Kahve falında keçi taşımak lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında yavru keçi görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işarettir.

Kahve falında suda keçi görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye alamet eder.

Kahve falında beyaz koyun ve keçi görmek yılmayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında güzel keçi görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi yavrusu görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keçi kovalamak sebep olacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında keçi yakalamak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir