AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin derisini yüzmek

Kahve falında birinin derisini yüzmek

Kahve falında birinin derisini yüzmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikirlere sahip olmadan veya belli girişimlerde bulunmadan önce beklemenizde fayda var.

Kahve falında kafa derisini yüzmek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara alamet etmektedir.

Kahve falında bir hayvanın derisini yüzmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin derisini yüzmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine delalet eder.

Kahve falında at derisi yüzmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyunun derisini yüzmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında koç derisini yüzmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında koyun derisi yüzmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işarettir.

Kahve falında koyun deri yüzmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir