AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazın saldırdığını görmek

Kahve falında kazın saldırdığını görmek

Kahve falında kazın saldırdığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına işarettir.

Kahve falında kazın saldırdığını gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evraklarınızı veya maddi açıdan olumlu etkileri olabilecek teklifleri gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında kazın saldırdığını görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında arkeolojik kazı yapmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını kazıtmak ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeri kazıp para bulmak çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında birini saçını kazıtmış görmek muradın yerine geleceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar kazıp ölüyü çıkarmak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kazı kazan kazımak huzurun kaçacağına, zorlukların kolayca aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kazı kazandan para kazanmak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir