AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazı kazmak

Kahve falında kazı kazmak

Kahve falında kazı kazmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, yeni işlerin geleceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kazı kazmak gördüyseniz:

  • Gerçekler, gerçeklerin yorumu veya bizim ona yaklaşımımız her an değişiyor.

Kahve falında kazı kazmak yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kazısı yapmak sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kazı kazan görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, ömür boyu başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kazın ısırdığını görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkeolojik kazı görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kazın saldırdığını görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine yorulur.

Kahve falında kadının saç kazıtmak aile içinde her şeyin yolunda olacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kazı kazandan para çıktığını görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir