AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkeolojik kazı görmek

Kahve falında arkeolojik kazı görmek

Kahve falında arkeolojik kazı görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, şansının geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında arkeolojik kazı gördüyseniz:

  • Psikolojik açıdan stresli hissedebilirsiniz veya bazı olaylardaki karışıklıklar ya da sis perdesi nedeniyle kafanız karışabilir.

Kahve falında arkeolojik kazı görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkeolojik kazı yapmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında altın kazısı yapmak insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalettir.

Kahve falında kazı kazmak büyük kazançlar sağlayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında kazı yapmak işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında yaban kazı yakalamak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kazı kazandan para çıktığını görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarını kazıtmak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir