AnaSayfa / Genel / Kahve falında evcil kaz görmek

Kahve falında evcil kaz görmek

Kahve falında evcil kaz görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında evcil kaz gördüyseniz:

  • Estetikle, sanatla veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili başlıklarda para kazanma şansı doğabilir.

Kahve falında evcil kaz görmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, maddi olanakların artacağına rivayet eder.

Kahve falında evcil tavşan görmek tatsızlık olacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında evcil köpek sevmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına delalettir.

Kahve falında evcil kuşlar görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yılanı evcilleştirmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında evcil muhabbet kuşu görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında hayvan evcilleştirmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında evcil hayvan almak başarı üstüne başarı kazanacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir