AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz almak

Kahve falında kaz almak

Kahve falında kaz almak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, beğenilen işlere imza atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kaz almak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri demoralize edecek olsa da, kurallarınıza veya etik yapınıza ters şeyler yapmamalısınız.

Kahve falında kaz eti pişirmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaz ayağı görmek kazancının bol olacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kaz görmek geçecek güzel bir ömre, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaz yavrusu görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaban kaz görmek sıhhat kazanacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurtlayan kaz görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kaz hayvanı görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kaz ve yumurtasını görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir