AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates kaynatmak

Kahve falında patates kaynatmak

Kahve falında patates kaynatmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında patates kaynatmak gördüyseniz:

  • Değişiklik arayışınıza katılan yeni kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında patates kaynatmak sevdiği kimseden hayır göreceğine, işte de mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında kaynamış patates görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında kaynatılmış patates görmek işlerin büyüyeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında su kaynaması görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine inanılır.

Kahve falında kaynayan çaydanlık görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kaynıyla yatmak sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday kaynatıldığını görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, hayra ve esenliğe işarettir.

Kahve falında dağ kayması görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir