AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynayan göl görmek

Kahve falında kaynayan göl görmek

Kahve falında kaynayan göl görmek güçten ve takatten düşeceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, güzel bir hayatı olacağına, prestij kazanılacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynayan göl gördüyseniz:

  • Belli konularda bilgi edinme talebinizde ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında kaynayan göl görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında kemikli et kaynatmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşte kaynayan su görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, de zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ketılda su kaynatmak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buğday kaynatıldığını görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında nane limon kaynatmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir