AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşte kaynayan su görmek

Kahve falında ateşte kaynayan su görmek

Kahve falında ateşte kaynayan su görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateşte kaynayan su gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme sağlayabilmek için planlarınızı değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında ateşte kaynayan su görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında ateşte su kaynatmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çaydanlıkta kaynayan su görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında demlikte su kaynatmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su kaynaması görmek başarıların devamlı olacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işarettir.

Kahve falında kazanda kaynayan su görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında su kaynatmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında yerden kaynayan su görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir