AnaSayfa / Genel / Kahve falında ketılda su kaynatmak

Kahve falında ketılda su kaynatmak

Kahve falında ketılda su kaynatmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında ketılda su kaynatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere güvenmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ya da işler istediğiniz şekilde halledilmeyebilir.

Kahve falında ketılda su kaynatmak kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ketıl görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su kaynayan kazan görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kazanda kaynayan su görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine inanılır.

Kahve falında çay suyu kaynatmak fakirlikten kurtulacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında su kaynaması görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencerede su kaynatmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su kaynatmak aile bireyleri ile tartışacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir