AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisine küsmek

Kahve falında sevgilisine küsmek

Kahve falında sevgilisine küsmek işlerin günden güne bozulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisine küsmek gördüyseniz:

  • Geçmişte size jestleri olmuş kişilere aynı şekilde yanıt verebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliye küsmek geriye doğru gideceğine, neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisine küsmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisiyle küsmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiline küsmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına alamet eder.

Kahve falında dostuna küsmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneye küsmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşle küsmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesine küsmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, sıkıntılarını atlatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir