AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle küsmek

Kahve falında sevdiğinle küsmek

Kahve falında sevdiğinle küsmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle küsmek gördüyseniz:

  • Pratik yönlerinizi kullanmaya bakmalısınız.

Kahve falında sevdiği kişiye küsmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği insana küsmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla küsmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine küsmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle küsmek mutsuz ve moralsiz olacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiye küsmek huzur ve şifa bulacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine yorulur.

Kahve falında en sevdiğin arkadaşınla küsmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle küsmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir