AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanayı hamile görmek

Kahve falında kaynanayı hamile görmek

Kahve falında kaynanayı hamile görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, işlerin iyiye gideceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında kaynanayı hamile gördüyseniz:

  • Heyecan yaratan durumlar olabilir veya sabrınız test edilebilir.

Kahve falında kaynanasını hamile görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, bir sınavdan geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynanayı hamile görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına delalettir.

Kahve falında kaynananın hamile olduğunu görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, yüksek mertebeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynana elini öpmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynanayı hasta görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına inanılır.

Kahve falında kaynananın doğurduğunu görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynana ölmüş görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanaya sarılmak süzüleceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir