AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana olmak

Kahve falında kaynana olmak

Kahve falında kaynana olmak kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, içinin rahat edeceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kaynana olmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızı arayabilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında kaynana ölmüş görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında kaynana dövmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kudreti ve cesareti bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynanasını ve kayınbabasını görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, günahtan temizlenmeye inanılır.

Kahve falında kaynanayla öpüşmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında küs kaynana görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, sorunların tarihe karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanayı öpmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynanamın evini görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanayla telefonda konuşmak tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir