AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmayan kaynanayı görmek

Kahve falında olmayan kaynanayı görmek

Kahve falında olmayan kaynanayı görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, işindeki verimin artacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında olmayan kaynanayı gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, farklı uğraşlar ya da farklı kişilerle görüşmek size iyi gelebilir.

Kahve falında kaynana ve baldız görmek sermayesinin boşa gideceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına yorulur.

Kahve falında kaynananın evini temizlemek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kaynana ve kayınbabayı görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynana görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynanayı görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında kaynanasının dirildiğini görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalet eder.

Kahve falında kaynanaya küsmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında kaynanayı sinirli görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir