AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynamış tavuk görmek

Kahve falında kaynamış tavuk görmek

Kahve falında kaynamış tavuk görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, yüzün güleceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynamış tavuk gördüyseniz:

  • Duygularınızın kontrolü ele geçirmesinin yapmanız gerekenleri yapmanızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kaynamış tavuk görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kaynatılmış patates görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıldız kayması görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak kayması görmek elini haramdan uzak tutacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında toprak kaymasını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilek reçeli kaynatmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kaynayan yumurta görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, sevdiğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak kayması olduğunu görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir