AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı yemek

Kahve falında kayısı yemek

Kahve falında kayısı yemek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, her istediğini alabileceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında kayısı yemek gördüyseniz:

  • Kafanızda çok değerli fikirleriniz olabilir.

Kahve falında incir kayısı yemek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayısı çekirdeği yemek hastaysa şifa bulacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kayısı yemek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, şansa rivayet etmektedir.

Kahve falında olmamış kayısı yemek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kuru kayısı yemek görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında incir ve kayısı yemek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına inanılır.

Kahve falında olgun kayısı yemek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken kayısı yemek işlerin günden güne bozulacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir