Kahve falında çağla kayısı görmek

Kahve falında çağla kayısı görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, kurulu düzenin yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında çağla kayısı gördüyseniz:

  • Ay sıkıntısı olmadık sinirsel gerilimler getirebilir.

Kahve falında kayısı çağlası yemek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çağla kayısı görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı çağlası görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çağla kayısı yemek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı ve çağla görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında çağla toplayıp yemek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işarettir.

Kahve falında birinden çağla almak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çağla görmek bundan hayır göreceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top