AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı pestili görmek

Kahve falında kayısı pestili görmek

Kahve falında kayısı pestili görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında kayısı pestili gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler.

Kahve falında kayısı pestili görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine işarettir.

Kahve falında pestil yapmak mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, küfürlü söze işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm pestili görmek sıkıntıların aşılacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine yorulur.

Kahve falında incir pestili yemek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fındıklı pestil yemek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, işlerinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında pestil yemek görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında incir pestili görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet eder.

Kahve falında pestil almak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir