AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir pestili yemek

Kahve falında incir pestili yemek

Kahve falında incir pestili yemek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, zor durumda kalınacağına, günlerinin güzelleşeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, rahat bir hayata sahip olmaya delalettir.

Kahve falında incir pestili yemek gördüyseniz:

  • Epeydir üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmakta.Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Kahve falında incir pestili yemek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında incir pestili görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cevizli pestil yemek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında pestil yemek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında dut pestili yemek deniz aşırı işler yapılacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındıklı pestil yemek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine yorulur.

Kahve falında pestil yemek görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı pestili görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir