AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındıklı pestil yemek

Kahve falında fındıklı pestil yemek

Kahve falında fındıklı pestil yemek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine işarettir.

Kahve falında fındıklı pestil yemek gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçının.

Kahve falında fındıklı pestil yemek hem işinde başarılı olacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında fındıklı pestil görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut pestili yemek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında cevizli pestil yemek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında incir pestili yemek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine tabir olunur.

Kahve falında pestil yemek görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pestil yemek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında pestil almak çok kötü olaylar yaşayacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir