AnaSayfa / Genel / Kahve falında pestil almak

Kahve falında pestil almak

Kahve falında pestil almak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, doğruluğu bulacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında pestil almak gördüyseniz:

  • Pahalı şeyler alabilir, elbise ya da ev eşyası için bütçenizi zorlayıp, borç altına girebilirsiniz.

Kahve falında pestil yediğini görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında pestil dağıtmak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında pestil sucuk görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına yorulur.

Kahve falında erik pestili görmek durulacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dut pestili görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında incir pestili yemek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında pestil yapmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında incir pestili görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir