AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ve kayısı görmek

Kahve falında üzüm ve kayısı görmek

Kahve falında üzüm ve kayısı görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm ve kayısı gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun.

Kahve falında kuru kayısı ve kuru üzüm görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kayısı ve üzüm görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve kayısı görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kuru kayısı ve üzüm görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı suyu içmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kayısı tatlısı yemek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine delalettir.

Kahve falında kayısı yarmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine inanılır.

Kahve falında kayısı sattığını görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir