AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayınvalidesiyle kavga etmek

Kahve falında kayınvalidesiyle kavga etmek

Kahve falında kayınvalidesiyle kavga etmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, azap çektiğine, yüzlerin asılacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, geçiminin zorlaşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayınvalidesiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Kendi işinizle uğraşın.

Kahve falında kayınvalide ve kayınpederle kavga etmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işarettir.

Kahve falında kayınvalide kavga etmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayınvalidesiyle kavga etmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayınvalide ve görümce görmek işlerindeki karın artacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayınvalide öpmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kayınvalideyi hasta görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kayınvalideye sarılmak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kayınvalidenin öldüğünü görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir