AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kayınvalideye sarılmak

Kahve falında ölmüş kayınvalideye sarılmak

Kahve falında ölmüş kayınvalideye sarılmak gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, iyilik ve hayır bulacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, yaşamının uzun olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kayınvalideye sarılmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kaynaklarınıza, yeteneklerinize veya kapasitenize göre belli bir sayıda tutmanız gerekiyor.

Kahve falında ölmüş kayınvalideye sarılmak sermaye elde edeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kayınvalide sarılmak ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kayınvalideye sarılmak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına delalettir.

Kahve falında ölü kayınvalidesini görmek garanti olacak bir yer edineceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kayınvalidenin elini öpmek arkasından iyi konuşulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında kayınvalidesini ölmüş görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine inanılır.

Kahve falında kayınvalideyi hasta görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kayınvalidenin elini öpmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir