AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayınvalideyi hasta görmek

Kahve falında kayınvalideyi hasta görmek

Kahve falında kayınvalideyi hasta görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, bereketli bir döneme girileceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kayınvalideyi hasta gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin ilgi alanınıza girmese dahi karışma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında hasta kayınvalide görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kayınvalidesini hasta görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kayınvalideyi hasta görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalet eder.

Kahve falında kayınvalideyi hasta görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kayınvalidenin hasta olduğunu görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kayınvalidesinin elini öpmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kayınvalidesini görmek düzeninin bozulacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına delalet eder.

Kahve falında kayınvalidenin evlendiğini görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir