AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybolup bulunmak

Kahve falında kaybolup bulunmak

Kahve falında kaybolup bulunmak yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, maaşının artacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolup bulunmak gördüyseniz:

  • Yeni bir aşk yaşayabilirsiniz veya birisi size aşık olabilir.

Kahve falında kaybolan bir şeyin bulunduğunu görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaybolup bulunmak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında başbakandan istekte bulunmak kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, kime danışacağını bilemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakana ikramda bulunmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla aynı ortamda bulunmak bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında barda bulunmak bundan da son derece mutlu olacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilişkide bulunmak parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı evde bulunmak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir